Ansatte

Eli Skaug Kristiansen

Navn: Eli Skaug Kristiansen

Eli er Eli. Vill, gal og en ener på å skape stemning i sal (og utenfor). 

Hilde Merete Lynne

Navn: Hilde Merete Lynne

Jeg er en ″ung″ dame på 46 år fra Moss. Bor på Knapstad med mann og 2 gutter. Blid, optimistisk og glad i trening til kuul musikk.

Trening gir overskudd :-)

Ingeborg Unnestad

Navn: Ingeborg Unnestad

Er 18 år. Går for tiden 3. året på idrettslinjen ved Askim videregående. Jeg har vært turntrener og aktiv turner i flere år. Jeg liker å se at folk blir glade av å trene. En dag uten trening.......

Lill Anita Strand

Navn: Lill Anita Strand

Holdt på aktivt med idrett siden 2 års alder. Turn og håndball har vært idrettene mine, og særlig håndball som har vært en del av livet både som spiller og trener. 

Monica Nilsen

Navn: Monica Nilsen

Glad i all slags trening, men har alltid vært ekstra glad i saltimer hvor en får opp pulsen og flere kan være med å pushe hverandre til å bli bedre. 

Olaf Berli

Navn: Olaf Berli

Jeg jobber som Yogainstruktør på Spenst. Har selv praktisert Yoga i mer enn 7 år. Dessuten ca. 4 år med Tai Chi og Qi Gong. 

Olav Unnestad

Navn: Olav Unnestad

Er 52 år. Lang erfaring som trener for både barn og voksne. Har drevet mosjonsidrett i form av ski og sykkel i mange år. Jeg liker å skape glede og entusiasme på timene mine. 

Petter Bernhard Huth

Navn: Petter Bernhard Huth

Dyktig, og fortsatt ung og lovende :-)

Svanhild Garsjø

Navn: Svanhild Garsjø

Jeg heter Savnhild Garsjø og vokste opp i Skiptvet. Bor nå i Hobøl, og jobber på Skjelfoss psykiatriske senter som sykepleier/aktivitetsleder. Dette at vi er opptatt av kropp og sinn er jeg veldig opptatt av. Den fysiske formen påvirker psyken vår, og omvendt. Timene mine heter "stryke/balanse". 

Vegard Berli

Navn: Vegard Berli

Sykkelinstruktør og senterets vaktmester og altmuligmann. Mange år bak seg som ivrig syklist.  

Spenst Skiptvet
Storveien 17
1816 Skiptvet
Tlf. 4714 9698
E-post skiptvet@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern