Kjære medlemmer

Kjære medlemmer

Nå står vi i en situasjon som vil kreve mye av hver enkelt av oss. De neste ukene blir annerledes enn det vi hadde tenkt oss for bare noen dager siden.


I går kom meldingen om at Regjeringen har bestemt å lukke ned flere bransjer, herunder treningssenter-bransjen. Kl 18.00 i går stengte vi dørene på alle våre Spenst sentre i Norge og vil i første omgang holde stengt de neste 14 dagene. Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største folke dugnaden noensinne, og jeg håper alle viser godvilje i en slik vanskelig situasjon.

De kommende uker og måneder vil sette oss alle på prøve. Når det er sagt så er vi overbevist om at vi skal komme oss gjennom denne perioden, dette såfremt vi står samlet og lojalt følger opp om de retningslinjer og råd som Regjering og myndigheter har pålagt oss.

En av mine viktigste jobber nå er å sikre at alle våre medlemmer har et like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner våre sentre igjen og at alle våre 1200 dyktige, kunnskapsrike, serviceinnstilte medarbeidere er på plass når denne krisen er over.

Vi jobber nå intenst med å lage alternative tilbud til våre medlemmer over nett som vi vil tilby våre medlemmer om kort tid. Følg med på ditt senters lokale hjemmeside og facebookside i tiden som kommer.

Vi setter utrolig stor pris på alle medlemmer som viser forståelse og støtter oss i denne vanskelige situasjonen, selv om dere ikke kan benytte treningstilbudet de neste ukene. Det er utrolig viktig for at dere skal ha det samme treningssenteret å komme tilbake til!

Jeg håper dere klarer å holde i gang treningen på egenhånd og finner trenings glede ute eller i eget hus.

Samtidig ber vi om forståelse for at vi pr i dag ikke har den fulle oversikt over de økonomiske konsekvenser situasjonen påfører oss og våre medlemmer. Vi vil holde dere løpende oppdatert så snart vi har fått enda bedre oversikt på situasjonen.

Ikke nøl med å kontakte ditt lokale Spenst senter hvis det skulle være noe.

Vi håper at du opprettholder ditt medlemskap hos oss – for oss betyr det alt i denne dugnadsperioden.

Tusen takk for din støtte i denne tøffe situasjonen.

Med vennlig hilsen

Eirin Bolle

Kjedeleder
Spenst Norge<< Tilbake
Spenst Skiptvet
Storveien 17
1816 Skiptvet
Tlf. 4714 9698
E-post skiptvet@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern